Woertman Natuursteen B.V.


Nobelstraat 2 7651 DC Tubbergen
0546621839 Klik om te bellen

Over Woertman Natuursteen B.V.

In ruim 30 jaar is Woertman Natuursteen B.V. uitgegroeid van een eenmanszaak, enkel gericht op de verzorging van grafmonumenten, tot een professionele organisatie met meer dan 35 werknemers met een breed scala aan toepassingen. Hierbij valt naast de grafmonumenten onder andere te denken aan keukenbladen, schouwen, kachels, vensterbanken, dorpels en vloeren. Voor meer informatie over onze productenreeks verwijzen wij u naar het onderdeel 'Producten'.

Onze klantengroepen bestaan onder andere uit particulieren, bouwaannemers, keukencentra en groothandelaren.

In Tubbergen is onze showroom gevestigd, waar onze productenreeks op zeer aantrekkelijke wijze ten toon staat gesteld. U bent te allen tijde welkom onze showroom te bezoeken. U zult dan door onze verkopers worden rondgeleid en geconfronteerd worden met onze prachtige natuursteenproducten.

Tegenover onze showroom is onze werkplaats gevestigd. Deze is voorzien van moderne apparatuur en machines op het gebied van natuursteenbewerking. In deze werkplaats is zeer professioneel personeel werkzaam, met bijzonder innovatieve kwaliteiten. Naast onze werkplaats hebben wij een buitendienst die gespecialiseerd is in het plaatsen van onze producten. Door onze kennis en ervaring in zowel het vervaardigen van producten als het plaatsen van deze producten, komen wij tot een integrale kwaliteit die niets meer te wensen over laat.

Naast onze eigen productie nemen wij tevens gerede natuursteenproducten af in het buitenland. De inkoop van onder meer grafmonumenten, schouwen en keukenbladen vindt plaats in landen als China, Spanje, Portugal, Italië . Wij hebben door de jaren heen goede relaties met professionele bedrijven opgebouwd die hoogstaande kwaliteit afleveren.

Woertman Natuursteen B.V. in het kort

Producten

Natuurstenen badkamervloeren
Natuurstenen deur- en raamdorpels
Natuurstenen gedenkstenen / grafmonumenten
Natuurstenen gevels en wanden
Natuurstenen keukenbladen
Natuurstenen vensterbanken
Natuurstenen vloeren
Stenen trappen

Diensten

Bewerken van natuursteen
Leggen van natuursteen
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Basalt
Belgisch hardsteen
Composiet en Keramiek
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

Woertman Natuursteen B.V.


Nobelstraat 2 7651 DC Tubbergen
0546621839 Klik om te bellen