Terug

Voorkomen van wijnvlekken in Belgisch hardsteen.

Ham

In onze keuken ligt al zo’n 10 jaar een getrommelde Belgische hardstenen vloer. Wij hebben de vloer nooit geïmpregneerd. Wij dweilen de vloer altijd met hmk 323. Wij zijn zelf erg netjes en voorzichtig. De vloer ziet er nog prima uit. Binnenkort houden we een groot feest en wij zijn bang dat er wijn wordt geknoeid. Is het nodig de vloer alsnog te impregneren? Zo ja, hoe? En geeft dat afdoende bescherming tegen aantasting door zuren als wijn?


1 Antwoord

Antwoord van Natuursteen Centrum Den Haag

Geachte heer/mevrouw,

 

Ik zou u graag willen informeren over impregneermiddel

Natuursteen impregneer is een impregneermiddel dat marmer en andere natuursteen soorten beschermt tegen vlekken veroorzaakt door o.a. olie, vet, wijn, en koffie. Tevens beschermrt natuursteen impregneer het oppervlak tegen roetaanslag en schimmels. 

Natuursteen impregneer is als enige bescherming tegen vlekken op gepolijst, ongepolijst, gebrans en poreus natuursteen. Natuursteen impregneer is ook bruikbaar op verticale oppervlakken om het te beschermen tegen het intrekken van o.a. graffiti en aanplakbiljetten en het vereenvoudigt het verwijderen hiervan.

Natuursteen impregneer verandert de eigenschappen van marmer en natuursteen niet. Daarom blijft voorzichtigheid met zuren, vruchtensappen en azijn geboden.

 

Als u nog vragen heeft vernemen wij dat graag.

 

Met vriendelijke groet,

E.T. Alagöz

Sales Manager Natuursteen Centrum Den Haag

 

???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????? ???????????????? ???? ?
DE LA REYWEG 208
2571 GH DEN HAAG
T: 070 346 84 47
E: info@natuursteencentrum.com
W:www.natuursteencentrum.com