stoneCenter - natuursteen


Spinveld 19 4815 HR Breda
076-515 56 69 Klik om te bellen

Over stoneCenter - natuursteen

Bij StoneCenter kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten die lux en duurzaam zijn en bijdragen aan een hygiënische onderhoudsvriendelijke omgeving. We hebben meer dan 25 jaren ervaring met maatwerkoplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen, dorpels, vensterbanken etc. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buitenvloeren, in marmer hardsteen en graniet. Ook een heel scala aan terrastegels en tuintafels behoren tot ons assortiment.

In onze showrooms kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over verwerking en onderhoud van natuursteen. Naast natuursteenproductie zijn wij ook gespecialiseerd in de advisering en levering van natuursteen voor projecten, geheel volgens de bestekspecificaties van onze opdrachtgever.

Ook renoveren en repareren wij alle denkbare natuurstenen vloeren. Heeft u vragen over producten en diensten van StoneCenter, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Natuursteen Specialist StoneCenter is volledig gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen zoals marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Alle hiervoor benodigde onderhoudsproducten zijn bij StoneCenter uit voorraad leverbaar. Natuursteen geeft in uw woning een luxe uitstraling en is bijzonder duurzaam.

Ons maatwerk is van een topkwaliteit. StoneCenter heeft voor u snelle levertijden en montage mogelijkheden wat mogelijk wordt gemaakt door de grote voorraad natuursteen bij StoneCenter.

De prijzen, revoluutsionair laag en dan ook nog aanbiedingen !! Kijk dus voor onze speciale periodeaanbiedingen geregeld op onze website en u zult verrast worden door de vele aanbiedingen die wij maandelijks op onze site plaatsen.

U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showrooms welke dagelijks is geopend.

stoneCenter - natuursteen in het kort

Producten

Natuurstenen badkamervloeren
Natuurstenen gevels en wanden
Natuurstenen keukenbladen
Natuurstenen vensterbanken
Natuurstenen vloeren
Stenen trappen

Diensten

Leggen van natuursteen
Onderhoud van natuursteen
Verkoop van composiet

Soorten steen

Basalt
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Leisteen
Marmer
Travertine

Onze locatie

stoneCenter - natuursteen


Spinveld 19 4815 HR Breda
076-515 56 69 Klik om te bellen