ST Den Haag Natuursteen B.V.


Kobaltstraat 27 2544 ET 's-gravenhage
0703238292 Klik om te bellen

Over ST Den Haag Natuursteen B.V.

Natuursteenbedrijf De Steentijd is een ambachtelijk familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken van natuursteen. Wij vervaardigen gedenktekens en bouwwerken en voeren restauratie werkzaamheden uit. Het vak van steenhouwer wordt al vier generaties lang van vader op zoon overgedragen en is de spil van ons bedrijf.

De liefde voor het vak is er met de paplepel ingegoten, waardoor wij extra gespitst zijn op het leveren van goede kwaliteit. Dit doen we onder andere door de verschillende natuursteensoorten rechtstreeks van de steengroeve in te kopen. Hierdoor zijn we verzekerd van uitstekende steen kwaliteit. De steen wordt ruw geïmporteerd en door ons in onze werkplaats bewerkt.

De inzet van onze vakkundige steenhouwers in combinatie met de meest moderne apparatuur verzekerd ons ervan vakwerk te kunnen leveren. Wij kunnen alle soorten natuursteen bewerken en beschikken over de mogelijkheid uw precieze wensen te vervullen. Uw ideeën met betrekking tot ontwerp en vormgeving worden door ons uitgevoerd.

Om een beter beeld te krijgen van onze diensten kunt u op deze website voorbeelden vinden van reeds gerealiseerde projecten. Graag nodigen we u ook uit een keer langs te komen bij één van onze showrooms!

ST Den Haag Natuursteen B.V. in het kort

Producten

Natuurstenen badkamervloeren
Natuurstenen deur- en raamdorpels
Natuurstenen gedenkstenen / grafmonumenten
Natuurstenen gevels en wanden
Natuurstenen keukenbladen
Natuurstenen vensterbanken
Natuurstenen vloeren
Restauratie van natuursteen
Stenen trappen

Diensten

Bewerken van natuursteen
Leggen van natuursteen
Letterhakken
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Basalt
Belgisch hardsteen
Composiet
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Keramiek
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

ST Den Haag Natuursteen B.V.


Kobaltstraat 27 2544 ET 's-gravenhage
0703238292 Klik om te bellen