RSL Natuursteen


Koningstraat 1 Koningstraat 1 8331 HV Steenwijk
06 48415584 Klik om te bellen

Over RSL Natuursteen

Het overlijden van een dierbare is voor iedereen een aangrijpende gebeurtenis. Om de herinnering aan de overledene in ere te houden is een monument / gedenkteken een goede optie.

Wij van RSL Natuursteen kunnen u hierin bijstaan. Van A tot Z kunnen wij u helpen met het ontwerp, de keuze van materiaal,  uitvoering en wat er verder bij komt kijken. Uw wensen en eisen voor en aan het betreffende gedenkteken staan voor ons voorop. U bepaalt de weg en de snelheid waarop deze wordt bewandeld.

Wij maken niet alleen monumenten/gedenktekens van natuursteen, maar ook van diverse andere soorten materiaal. Bv. glas, RVS, kunststof of hout, maar daarnaast zijn er nog veel meer opties en combinaties mogelijk. Door onze nauwe samenwerking met specialistische bedrijven en kunstenaars kunnen wij aan uw vraag voldoen, waaruit deze ook bestaat.                 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Een afspraak kan bij ons op kantoor, maar vanzelfsprekend ook bij u thuis.

Wij zijn zelfstandig en onafhankelijk.

" Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen " 

Foto's

Mooi voorbeeld van onze samenwerking met een glaskunstenares

RSL Natuursteen in het kort

Producten

Natuurstenen gedenkstenen / grafmonumenten
Natuurstenen keukenbladen
Natuurstenen vloeren
Stenen trappen

Soorten steen

Basalt
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

RSL Natuursteen


Koningstraat 1 Koningstraat 1 8331 HV Steenwijk
06 48415584 Klik om te bellen