Natuursteen Redstone


Limmerick 11 1046 AR Amsterdam
0206850583 Klik om te bellen

Over Natuursteen Redstone

REDSTONE is Yasin Kalaç en Yasin denkt en ademt natuursteen.
Vijftien jaar geleden ging Yasin voor zijn nieuwe huis op zoek naar een mooie inrichting van badkamer en keuken. Tijdens zijn zoektocht werd hij op slag verliefd op natuursteen. Afkomstig uit een boerendorp in het hart van Cappadocië in Turkije was hij van jongs af aan omringd door indrukwekkende natuur. Deze natuur vormt ook de basis van natuursteen, dat gedurende miljoenen of zelfs miljarden jaren wordt gevormd tot de producten zoals wij die nu kennen.

In feite is natuursteen een 100% natuurlijk product dat is ontstaan door de betoverende en immense kracht van de natuur. De fascinatie hiervoor heeft geleid tot het bedrijf Redstone.

Ambachtelijkheid

Yasin's betrokkenheid is heel groot. Vanaf de groeve wordt er voortdurend voor gezorgd dat uw bestelling bij u terecht komt zoals wij met elkaar zijn overeengekomen.
Onze eigen ambachtsmensen zijn ware 'stenenkunstenaars' en zullen ervoor zorgen dat uw bestelling alle liefde en aandacht krijgt die ook de natuur aan dit product heeft meegegeven.
Natura artis magistra...

Groeves

Zoals vele uitzonderlijke producten is de afkomst van de producten bepalend voor de kwaliteit en originaliteit. Yasin heeft de afgelopen 15 jaar intensief over de wereld gereisd om relaties op te bouwen met de families die de natuursteengroeven vaak al zeer lang in bezit hebben.
40% van de wereldvoorraad natuursteen bevindt zich nu in Turkije, het land van afkomst van Yasin. Daarnaast zijn Portugal, Italië, Spanje, Slowakije, India, China en Brazilië belangrijke vindplaatsen.

Natuursteen Redstone in het kort

Producten

Natuurstenen badkamervloeren
Natuurstenen gevels en wanden
Natuurstenen keukenbladen
Natuurstenen vensterbanken
Natuurstenen vloeren
Stenen trappen

Diensten

Leggen van natuursteen
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Basalt
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

Natuursteen Redstone


Limmerick 11 1046 AR Amsterdam
0206850583 Klik om te bellen