Keuzenkamp B.V.


Blokmakerstraat 4 2222 AD Katwijk zh
0714032044 Klik om te bellen

Over Keuzenkamp B.V.

Gedenktekens
Algemene graven
Indien u heeft gekozen voor een algemeen graf kunnen wij u vertellen wat er op de door u uitgekozen begraafplaats is toegestaan. Gedenktekens mogen bijvoorbeeld niet groter zijn dan het reglement van een begraafplaats voorschrijft. Om u een indruk te geven: op de begraafplaats Rhijnhof in Leiden is een afmeting toegestaan van 50x40x5 cm, terwijl op de algemene begraafplaats in Leiderdorp een maximale afmeting geldt van 60x50 cm. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u dusdanig adviseren dat het gedenkteken van uw keuze geheel aan het reglement van desbetreffende begraafplaats voldoet.

Familiegraven
Ook familiegraven moeten qua uitvoering en afmeting voldoen aan het reglement van desbetreffende begraafplaats. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een gedenkteken dat voldoet aan uw wensen en aan de voorwaarden die de begraafplaats stelt. Naast gedenktekens in marmer en graniet kunnen wij ook gedenktekens leveren in glas, RVS, cortenstaal en brons. Wij werken samen met diverse kunstenaars. Graag zijn wij u behulpzaam bij het maken van uw keuze. In onze toonzalen hebben wij voldoende kennis en ervaring om u het juiste advies te geven.

Restauratie van graven
Onze jarenlange ervaring leert dat de familie van een overledene het vaak op prijs stelt als een bestaand gedenkteken (van soms wel 60 jaar oud!) wordt gerestaureerd, bijvoorbeeld nadat een bijzetting in het familiegraf heeft plaatsgevonden.

Het is voor ons een uitdaging dit voor elkaar te krijgen. Onze als steenhouwer opgeleide medewerkers en onze speciale machines staan garant voor een resultaat van hoge kwaliteit.

Indien gewenst kunnen wij u een vrijblijvende offerte toezenden, nadat een bijzetting in het familiegraf heeft plaatsgevonden.

Foto's

Foto Keuzenkamp Katwijk

Keuzenkamp B.V. in het kort

Producten

Natuurstenen gedenkstenen / grafmonumenten

Soorten steen

Basalt
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine

Onze locatie

Keuzenkamp B.V.


Blokmakerstraat 4 2222 AD Katwijk zh
0714032044 Klik om te bellen