Kersbergen natuursteen vloeren


De Zodeslagen 5 4233 GK Ameide
0183 600993 Klik om te bellen

Over Kersbergen natuursteen vloeren

'Uw vloer, onze passie'

Met deze slogan wil Kersbergen haar klanten duidelijk maken dat het kiezen van een natuursteenvloer niet over één nacht ijs gaat, maar goed over nagedacht moet worden. Het is meer dan alleen kijken naar de kleur van de vloertegel. 

Het team van Kersbergen denkt graag met haar klanten mee en helpt hen bij het maken van de juiste keuze van een geschikte natuursteen vloer. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de stijl van het huis, het type interieur, maar ook de gezinssituatie.

Samen met een vaste kring van tegelzetters die de natuursteenvloeren vakkundig kunnen plaatsen, wordt u als klant volledig ontzorgd en regelen wij alles voor u. 

Wij zijn gepassioneerd door de schoonheid van de oneindig vele natuursteensoorten die de aarde ons te bieden heeft en welke mooie vloeren hiervan kunnen worden gemaakt. Deze passie over onze natuursteen vloeren willen wij graag aan u uitleggen en nodigen u dan ook graag uit in onze showroom in Ameide. 

Ons assortiment

Het assortiment van Kersbergen bestaat uit natuursteenvloeren afkomstig uit de hele wereld. Hieronder is een korte opsomming te zien van de mogelijkheden;

  • Bourgondische dallen
  • Belgisch hardsteen
  • Marokkaanse kalksteen 
  • Travertin vloeren
  • Italiaanse kalksteen
  • Egyptische kalksteen

Al deze mogelijkheden zijn als voorbeeldvloeren van circa 8-10m2 te zien in de showroom in Ameide. U bent van harte welkom om deze vloeren in het echt te bekijken.

Foto's

Kersbergen natuursteen vloeren in het kort

Producten

Natuurstenen badkamervloeren
Natuurstenen vloeren

Diensten

Importeur van natuursteen
Leggen van natuursteen
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Belgisch hardsteen
Bourgondische dallen
Hardsteen
Kalksteen
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

Logo Kersbergen natuursteen vloeren

Kersbergen natuursteen vloeren

Kersbergen natuursteen vloeren


De Zodeslagen 5 4233 GK Ameide
0183 600993 Klik om te bellen