Jorna Gedenktekens & Asbestemming


De Gaffel 46 9206 AW Drachten
0512544406 Klik om te bellen

Over Jorna Gedenktekens & Asbestemming

JORNA gedenktekens is al sinds 1918 een gespecialiseerde maker en leverancier van gedenktekens in steen (veelal graniet), glas, RVS, hout, brons of kunststof of een combinatie hiervan. Onze kennis en ervaring op dit gebied, naast de zorg voor kwaliteit en afwerking, geven u de garantie op een mooi en stijlvol gedenkteken.

U heeft bij JORNA Gedenktekens de keuze uit alle denkbare modellen gedenktekens, maar ook uw eigen ontwerp. Indien u dit wenst maken wij een geheel persoonlijk gedenkteken naar uw eigen ontwerp of ontwerpen dit samen met u.

JORNA Gedenktekens is één van de voordeligste leveranciers van gedenktekens op de markt. Wij besteden geen werkzaamheden uit en kopen (alleen de beste materialen) rechtstreeks in. Hierdoor zijn onze prijzen altijd laag en de kwaliteit optimaal.

Als gerenommeerde leverancier van gedenktekens adviseren wij u graag.
Wij bieden u een persoonlijke en ervaren begeleiding, waarbij er uitgebreid de tijd voor u wordt genomen. Vanaf het eerste contact, tot en met de oplevering wordt u vakkundig en met gevoel voor de situatie, geadviseerd en begeleid door één en dezelfde persoon.

De adviseurs van JORNA Gedenktekens geven u uitgebreid advies in onze veelzijdige toonzaal en modellentuin of wanneer u dit prettiger vind, bij u en uw familie thuis.

Foto's

Jorna Gedenktekens & Asbestemming in het kort

Producten

Natuurstenen gedenkstenen / grafmonumenten
Urnen en as-bestemming

Diensten

Onderhoud van natuursteen
Verkoop van gedenktekens en grafmonumenten

Soorten steen

Basalt
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
RVS, Hout, Kunststof, Brons, Glas, Metalen
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

Jorna Gedenktekens & Asbestemming


De Gaffel 46 9206 AW Drachten
0512544406 Klik om te bellen