Classic Stone


Industrieweg 101 3044 AS Rotterdam
010 23 75 832 Klik om te bellen

Over Classic Stone

Met de ervaring die wij in meer dan tien jaar hebben opgebouwd staan wij voor kwaliteit en vakmanschap in de natuursteenbranche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van natuursteen aanrechtbladen, vensterbanken, wastafelbladen, wandbekleding, vloertegels, dorpels en nog veel meer toepassingen voor in en om het huis.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze natuurstenen producten van dichtbij te bekijken.

Classicstone is uw natuursteen specialist.

U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken: 010-2375832.

De veelzijdigheid en de eigenschappen van natuursteen vragen echter niet alleen vakmanschap, ook bij het verwerken en bewerken, voor een optimale toepassing van het materiaal kunnen wij u tevens eerlijk en vakkundig adviseren.

Naast onze particuliere klanten ,verzorgen wij als Classic Stone ook de zakelijke markt. Ondernemers voorzien wij als Classic Stone van uitstekende natuursteen producten.

Zowel voor de zakelijke markt als onze particuliere klanten streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze projecten, leveringen en afspraken. Vertrouwen staat wat ons betreft centraal. Tevreden klanten zijn vanzelf trouwe en hechte relaties. Wij denken mee en houden ons aan onze levertijden van 7 werkdagen. Daarbij hebben we een Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u bij het uitzoeken van materialen in de beste kwaliteit Graniet, Hardsteen, Composiet en/of Marmer. Zo krijgt u een goede indruk van de structuur en kleur.

Meten

Onze technische collega beoordeelt de keuken (ruimte), om de eventuele obstakels te vermijden. Ook bekijkt de inmeter hoe we de nieuwe blad (materiaal) het beste in de ruimte kunnen monteren. Het is belangrijk dat u zelf bij het inmeten aanwezig bent om het inmeet rapport te tekenen. Tijdens het inmeten is er voor u ook ruimte om vragen te stellen.

Fabricage

In onze eigen werkplaats worden de opdrachten geproduceerd. Hierdoor hebben we korte levertijden, zijn we flexibel en kunnen we onze eigen kwaliteitscontrole beheren. U kunt onze producten uiteraard ook vakkundig door ons laten plaatsen.

Transport

Classic Stone heeft ook intern transport mogelijkheden, dit houd in dat we onze eigen chauffeurs hebben die ingezet kunnen worden voor zowel in het binnenland als buitenland.

Monteren

U kunt onze producten uiteraard ook vakkundig door ons laten plaatsen. Wij hebben een eigen montage team met geweldige monteurs die zeer zeker vakmannen zijn.

Foto's

Star Galaxy Graniet

Classic Stone in het kort

Producten

Dorpels, douchebakken
Natuurstenen badkamervloeren
Natuurstenen gevels en wanden
Natuurstenen keukenbladen
Natuurstenen vensterbanken
Natuurstenen vloeren
Stenen trappen

Diensten

Leggen van natuursteen
Maat werk
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Basalt
Composiet
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine

Artikelen

Belgische hardsteen eiland met natuursteen spoelbak

Hardsteen, is een kalksteen met een meer of minder uitgesproken blauwgrijze kleur. De steensoort wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van natuurlijke resten (vancrinoïden), diertjes met een kalkskelet,...

Onze locatie

Classic Stone


Industrieweg 101 3044 AS Rotterdam
010 23 75 832 Klik om te bellen