BV Marmerindustrie Heel


Jachthavenweg 12 5928 NT Venlo
0773829944 Klik om te bellen

Over BV Marmerindustrie Heel

Wie aan de slag wil met de ongekroonde specialist in natuursteen en marmercomposiet voelt zich meteen thuis bij Marmerindustrie. Logisch, want al meer dan een halve eeuw zijn wij de grootste producent van afbouwproducten zoals Belgisch Hardsteen, Dolomit en marmercomposiet. In inmiddels meer dan duizend gerealiseerde bouwprojecten in Nederland zijn onze producten tot grote tevredenheid toegepast. In de bouwnijverheid is Marmerindustrie Heel zonder meer een kei als het gaat om topkwaliteit, betrokken samenwerking en stipte levering.

Vraag anders maar na bij architectenbureaus, bouwondernemingen en timmerindustrie. Onze naam staat garant voor betrouwbare service en groot vakmanschap. Zelfs tot in het kleinste detail. Deze klinkende naam en faam als professionele partner is ook en vooral te danken aan onze ambitie om voortdurend te investeren in het productieproces. Want alleen op deze manier kunnen wij voldoen aan de meest complexe vragen in het bouwproces.

In de bouwnijverheid is Marmerindustrie Heel zonder meer een kei als het gaat om topkwaliteit, betrokken samenwerking en

Foto's

KADERS BIANCO C

BV Marmerindustrie Heel in het kort

Producten

Natuurstenen deur- en raamdorpels
Natuurstenen gevels en wanden
Natuurstenen vensterbanken
Stenen trappen

Diensten

Bewerken van natuursteen
Importeur van natuursteen
Leggen van natuursteen

Soorten steen

Belgisch hardsteen
Composiet
Graniet
Keramiek
Marmer

Certificeringen

Q ZERO

Onze locatie

BV Marmerindustrie Heel


Jachthavenweg 12 5928 NT Venlo
0773829944 Klik om te bellen