Boot Natuursteen


Meer en Duin 21 2163 HB Lisse
0252 413307 Klik om te bellen

Over Boot Natuursteen

Boot Natuursteen

Boot Natuursteen is in 1902 opgericht en sindsdien actief in de productie en verkoop van een groot assortiment natuurstenen producten. In de ruim honderd jarige bestaansgeschiedenis van ons bedrijf hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de eigenschappen, bewerking en toepassing van de vele soorten natuursteen. Sinds 1982 is Boot Natuursteen, gevestigd op het industrieterrein Meer en Duin te Lisse (Zuid-Holland). In ons moderne bedrijf met computergestuurde machinepark kunnen onze gepassioneerde vakmensen alle mogelijke bewerkingen van het natuursteen uitvoeren. Boot Natuursteen is een eigentijds bedrijf, waar de ambacht centraal staat. Binnen ons mooie bedrijf wordt er gewerkt in drie gespecialiseerde afdelingen: Grafmonumenten, Bouwproducten en Exclusieve projecten.

Grafmonumenten

Onze grafmonumenten en grafstenen verdienen speciale aandacht. Een grafsteen kopen voor uw dierbare is een moeilijke en emotionele aangelegenheid. Het grafmonument moet uiteraard goed bij uw dierbare passen. De adviseurs van Boot Natuursteen staan u graag bij om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Of de keuze nu valt op een glazen grafsteen (zie RVS en glazen grafmonumenten) of een grafmonument van natuursteen, de keuze kunt u bij Boot Natuursteen in alle rust en in een ongedwongen sfeer maken. U bent van harte welkom om u geheel vrijblijvend en ongestoord te oriënteren in onze showroom en showtuin.

Bouwproducten

Boot Natuursteen is voor ondernemers in de bouwsector al decennia een vertrouwd adres omdat wij bewezen hebben te beschikken over vakmanschap. Wij hebben immers ruim 100 jaar ervaring in natuursteen!In onze eigen fabriek met computergestuurde machinepark kunnen onze vakmensen alle mogelijke bewerkingen met natuursteen uitvoeren. Door onze eigen productiecapaciteit zijn wij zeer flexibel en kunnen indien gewenst op korte termijn alle denkbare bouwproducten leveren. Neem voor een deskundig advies vrijblijvend contact met ons op. 

Exclusieve projecten

Exclusieve projecten is binnen ons bedrijf wel een hele bijzondere en aansprekende afdeling. Hier verzorgen wij voor onze klant de meest luxueuze badkamers, vloeren, wanden, lambrisering of wat u maar wenst. In ‘Natuursteen Nederland’ staat deze afdeling bekend om zijn zeer exclusieve badkamerinrichtingen welke wij onder andere verzorgen voor diverse scheepswerven en interieurbedrijven.

Foto's

Boot Natuursteen

Boot Natuursteen in het kort

Producten

Natuurstenen badkamervloeren
Natuurstenen gedenkstenen / grafmonumenten
Natuurstenen gevels en wanden
Natuurstenen keukenbladen
Natuurstenen vensterbanken
Natuurstenen vloeren
Stenen trappen

Diensten

Leggen van natuursteen
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Basalt
Graniet
Hardsteen
Kalksteen
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

Boot Natuursteen


Meer en Duin 21 2163 HB Lisse
0252 413307 Klik om te bellen