Bioshield Smartcoatings B.V.


Hoogstraat 130 5051 RX Goirle
013 590 8281 Klik om te bellen

Over Bioshield Smartcoatings B.V.

Bioshield Smartcoatings is als projectorganisatie gespecialiseerd in het onzichtbaar beschermen en verduurzamen van alle materialen met nano impregneringen en coatings op basis van de meest recente nano technologie en actieve quantum technieken.

Door de recente nanotechnologie en actieve quantum technieken is het nu ook mogelijk om zelfs zeer poreuze steensoorten zoals mergel, beton, marmer- natuursteen ( kalk zandsteen) eigenschappen te geven zodat deze verwerkt kunnen worden in ook allerlei natte ruimten.

Kalkzandstenen wand- en vloerafwerking in een badkamer, travertin verwerkt in de vloer en binnenwanden en perrons van een zwembad of bijvoorbeeld een wastafelmeubel volledig van beton of een gevlinderde betonvloer. Maar ook indien u gemetselde of betonnen geveldelen, terrassen of ander meubilair langdurig wil verduurzamen en hydrofoob maken dan hebben wij daar de beste nano coating steen behandelingen voor.

Met onze nano coating steen producten op basis van de meest recente nano technologie is het mogelijk om alle steenachtige materialen volledig onzichtbaar te beschermen tegen vuil- en waterindringing en met de actieve quantum coatings wordt organische vervuiling zelfs omgezet in water en zuurstof.

De behandelde oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen en rein te houden met behoud van hun natuurlijke uitstraling. De oppervlakken zijn onzichtbaar beschermd en zeer lang verduurzaamd.

Bioshield Smartcoatings B.V. in het kort

Producten

Impregneren en beschermen van alle natuursteen

Diensten

Bewerken van natuursteen
Impregneren / coating natuursteen
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Basalt
Belgisch hardsteen
Composiet
Flagstones
Gekleurd beton
Gneis
Graniet
Hardsteen
Italiaans porfier
Kalksteen
Keramiek
Kwarsiet
Leisteen
Marmer
Travertine
Zandsteen

Onze locatie

Bioshield Smartcoatings B.V.


Hoogstraat 130 5051 RX Goirle
013 590 8281 Klik om te bellen