Arte Groep


Maisdijk 4 5704 RM Helmond
0492580500 Klik om te bellen

Over Arte Groep

Sinds 1995 speelt Arte in op de groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen, en daarna ook op andere materialen zoals composiet, keramiek en Dekton. Inmiddels bestaat Arte Groep uit Arte in Keukens, en Arte in Projecten. Waarbij de projectentak naast keukens volledige projecten kan realiseren.


Arte is erg bewust van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Arte streeft ernaar hierin een voorbeeldfunctie te vervullen. Als eerste in de branche is Arte gecertificeerd met prestatieladder 4 op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Met het Arte Right To Education (A.R.T.E) project werkt Arte in India samen met verschillende partijen om te zorgen dat kinderen een eerlijke kans krijgen op een betere toekomst. Ongeveer 75% van het graniet dat Arte inkoopt komt uit India. Een transparante en eerlijke waardeketen is een belangrijk speerpunt, waar Arte graag haar steentje aan bijdraagt.


Arte wil met haar inspanningen een zo groot mogelijke positieve impact bereiken en bijdragen aan het welzijn voor iedereen die met Arte te maken heeft, voor nu en toekomstige generaties.


Kijk voor meer informatie op www.artegroep.nl

Foto's

Arte Groep

Arte Groep in het kort

Producten

Natuurstenen keukenbladen

Diensten

Leggen van natuursteen
Onderhoud van natuursteen

Soorten steen

Composiet
Graniet
Hardsteen
Keramiek
Marmer

Onze locatie

Arte Groep


Maisdijk 4 5704 RM Helmond
0492580500 Klik om te bellen